Vrienden van De Notenkraker

Eind 2019 namen de bewoners van De Notenkraker hun intrek in hun nieuwe huis in het centrum van Leuven. Wil je hier ook komen wonen? Was je net te laat of vind je het nog te vroeg om te verhuizen? Maakt ons concept je enthousiast? Word Vriend van De Notenkraker!

Pick nick Abbey 02 copy 2

Naast de bewoners zijn ook derden betrokken bij De Notenkraker: zij vormen een netwerk van familieleden van de bewoners; vrienden die het verloop van het project volgen uit interesse voor het proces of uit sympathie voor de groep; mensen die op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen binnen het huis; anderen die De Notenkraker op een of andere wijze ondersteunen, èn 55-plussers die eraan denken of erop hopen er in de toekomst zelf te komen wonen.

Om tegemoet te komen aan de betrokkenheid van deze geïnteresseerden en sympathisanten, willen de bewoners hen samenbrengen in een groep rond De Notenkraker: zij worden Vrienden van De Notenkraker.

Wandeling Abbey 11

Als Vriend van De Notenkraker betaal je een kleine jaarlijkse bijdrage en word je nauw betrokken bij het huis. Je wordt uitgenodigd voor de activiteiten die De Notenkraker organiseert, èn je kan tegen een vriendenprijsje gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimten in het huis.

Als Vriend van De Notenkraker maak je bovendien kans om ooit zelf in het project te stappen!

Vriend van De Notenkraker worden?

Laatste nieuwsberichten