Vrienden van De Notenkraker

Dit najaar nemen de bewoners van De Notenkraker hun intrek in hun nieuwe huis in het centrum van Leuven. Wil je hier ook komen wonen? Was je net te laat of vind je het nog te vroeg om te verhuizen? Maakt ons concept je enthousiast? Word Vriend van De Notenkraker!

Pick nick Abbey 02 copy 2

Naast de groep van toekomstige bewoners zijn ook derden betrokken bij De Notenkraker: familieleden van de bewoners; vrienden die het verloop van het project volgen uit interesse voor het proces of uit sympathie voor de groep; mensen die op de hoogte willen blijven van het reilen en zeilen binnen het huis; anderen die De Notenkraker op een of andere wijze ondersteunen, en/of 55-plussers die eraan denken of erop hopen er in de toekomst zelf te komen wonen.

Om tegemoet te komen aan de betrokkenheid van deze geïnteresseerden en sympathisanten, willen de bewoners hen samenbrengen in een groep rond De Notenkraker: zij worden Vrienden van De Notenkraker.

Wandeling Abbey 11

De Vrienden van De Notenkraker worden nauw betrokken bij het huis. Ze worden als eersten op de hoogte gebracht bij het vrijkomen van een appartement, ze zullen uitgenodigd worden voor de activiteiten van De Notenkraker, wandelingen, culturele uitstappen, culinaire activiteiten, workshops enzovoort. Bovendien zullen ze tegen een vriendenprijsje gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke ruimten in het huis.

Vriend van De Notenkraker worden?

Laatste nieuwsberichten