De Notenkraker, Leuven

2021 06 15 tuin NK

Locatie

Refugehof 118, 3000 Leuven

Aantal wooneenheden

De Notenkraker telt dertien appartementen, elk met terras, en een gemeenschappelijke tuin.

Bewoond

Sinds december 2019

Vrije plaatsen

Neen

Abbeyfield in Leuven

In hartje Leuven werd in september 2018 op de gloednieuwe Janseniussite de eerste steen gelegd van het eerste Abbeyfieldhuis in Vlaanderen: De Notenkraker.

In december 2019 trokken de zestien bewoners in hun appartement.

GD gang 1e verdiep
App0101 keuken
GD fietsenstalling

De Notenkraker bevindt zich in een rustige nieuwe wijk langs de Dijle, die mooi aansluit bij de bestaande oude gebouwen.

Pal in het centrum, dicht bij het openbaar vervoer en op wandel- en fietsafstand van de winkelstraten en alle mogelijke faciliteiten.

2024 03 20 Vlaanderen

Infosessies Abbeyfield Vlaanderen

Wil je nader kennismaken met het Abbeyfieldconcept?
Wil je meer weten en bekijken of het wat voor jou zou zijn?

Op onze algemene infosessies kom je alles te weten over ons kleinschalige woonconcept en krijg je de kans om je vragen te stellen. Maandelijks kan je deelnemen aan een online infosessie. Check onze agenda voor de juiste data.

NK op terras 2

Vrienden van De Notenkraker

Lijkt dit wat voor jou? Ben je 55-plus, trekt cohousen met gelijkgestemden in Leuven je aan? Maak dan zeker kennis met De Notenkraker!

Door Vriend van De Notenkraker te worden kan je kennis maken met de bewoners, hoor je af en toe hoe het met hen gaat en word je uitgenodigd voor hun activiteiten. Mocht er een appartement vrij komen hoor je dat als Vriend bovendien als eerste!

De Notenkraker, Leuven