De Notenkraker, Leuven

2021 06 15 tuin NK

Locatie

Refugehof 118, 3000 Leuven

Aantal wooneenheden

De Notenkraker telt dertien appartementen, elk met terras, en een gemeenschappelijke tuin.

Bewoond

Sinds december 2019

Vrije plaatsen

Ja, vanaf 1 oktober 2023

Abbeyfield in Leuven

In hartje Leuven werd in september 2018 op de gloednieuwe Janseniussite de eerste steen gelegd van het eerste Abbeyfieldhuis in Vlaanderen: De Notenkraker.

In december 2019 trokken de zestien bewoners in hun appartement.

GD gang 1e verdiep
App0101 keuken
GD fietsenstalling

De Notenkraker bevindt zich in een rustige nieuwe wijk langs de Dijle, die mooi aansluit bij de bestaande oude gebouwen.

Pal in het centrum, dicht bij het openbaar vervoer en op wandel- en fietsafstand van de winkelstraten en alle mogelijke faciliteiten.

Hier komt binnenkort een plek vrij

Vanaf 1 oktober 2023 kunnen nieuwe bewoners hun intrek nemen in het grote dakappartement van dit zeer energiezuinige Abbeyfieldhuis met EPC-label A.

Screenshot 2023 07 18 at 10 58 36

Dit penthouse met spectaculair uitzicht over de stad, heeft een leefruimte met geïnstalleerde keuken, twee slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een eigen terras en zicht op de tuin. Groot genoeg voor twee!

Naast de 93 m² privé ruimte deel je zo'n 150 m² met de andere bewoners: een grote gemeenschappelijke keuken en leefruimte, een groot dakterras, een ruime tuin, een fietsenstalling, logeerkamer, wasruimte, hobbyruimte...

Abbeyfield Leuven 08

Op woensdag 27 september 2023, op dinsdagen 10 en 24 oktober 2023 kan je om 17:00 uur in de Notenkraker terecht voor meer info en een plaatsbezoek.

Graag inschrijven vooraf!

NK op terras 2

Vrienden van De Notenkraker

Lijkt dit wat voor jou? Ben je 55-plus, trekt cohousen met gelijkgestemden in Leuven je aan? Maak dan zeker kennis met De Notenkraker!

Door Vriend van De Notenkraker te worden kan je kennis maken met de bewoners, hoor je af en toe hoe het met hen gaat en word je uitgenodigd voor hun activiteiten zodra dat weer mogelijk is. Mocht er een appartement vrij komen hoor je dat als Vriend bovendien als eerste!

De Notenkraker, Leuven