Investeer zelf mee!


Je kan nu zelf bijdragen aan de uitbouw van onze unieke cohousingoplossing op maat van 55-plus in Vlaanderen, door mee te investeren in de Coöperatieve Vennootschap Abbeyfield Invest Vlaanderen (AIV).

AIV foto logo

Hoe?

Zorg samen met ons voor een evolutie in het woonlandschap door 55-plussers een cohousingmogelijkheid te bieden waar zelfstandigheid en solidariteit centraal staan. Hiermee bieden we samen een innovatief alternatief aan als aanvulling op de klassieke woonvormen voor ouderen.

De bewoners van een Abbeyfieldhuis krijgen zo de mogelijkheid om de regie van hun leven zelf in handen te houden.

Abbeyfield Invest Vlaanderen cv

De Coöperatieve Vennootschap Abbeyfield Invest Vlaanderen (AIV cv) koopt en beheert duurzame en betaalbare cohousingwoningen en rust deze uit met moderne bouwtechnieken en energiezuinige oplossingen. Deze kwalitatieve woningen worden door AIV cv verhuurd aan de Abbeyfield-bewonersgroepen die zo levenslang kunnen blijven wonen in een aangepaste cohousingomgeving, waar zelfredzaamheid, autonomie en solidariteit centraal staan!

Als investeerder in AIV cv word je zo aandeelhouder in een prachtig sociaal relevant project: privé wonen en toch samen leven, in verbinding blijven met elkaar en met de woonomgeving, dit is een unieke en innovatieve woonvorm die de levenskwaliteit op latere leeftijd alleen maar ten goede komt.

Investeer mee!

Vanaf 250 euro kan je al AIV-aandeelhouder worden en draag je als coöperant-aandeelhouder bij aan de realisatie van deze mooie woonoplossing op maat van 55-plus.

Als aandeelhouder investeer jij in aangepaste, kwalitatieve en eco-bewuste woningen, wij staan met onze kennis en ervaring garant voor een zorgeloos verhuur en beheer van de huizen.

Investeer mee en ga voor een sociaal rendement met impact, dat naast een goed gevoel ook een financiële opbrengst biedt!

Investeer je liever in stenen en koop je graag één woonunit die voor lange termijn verhuurd wordt aan Abbeyfield Vlaanderen, geef ons een seintje.

Contact AIV cv

Charlotte Hanssens
+32 0479 787 296