Opnieuw teamversterking voor Abbeyfield Vlaanderen

2024 Katrien Formesyn

Sinds februari versterkt Katrien Formesyn het kernteam van Abbeyfield Vlaanderen. Katrien neemt de rol op van projectleider "sensibiliseren en werving" met een focus op Mechelen en zal o.a. de werving van de Mechelse bewonersgroep begeleiden en hét gezicht van Abbeyfield Vlaanderen zijn voor de stad en de regio.

Professionaliseren. Dat staat o.a. op het programma van Abbeyfield Vlaanderen om haar missie te volbrengen. Met Katrien zal onze organisatie haar stempel kunnen drukken op de regio Mechelen.

Katrien begeleidt momenteel de vorming van de bewonersgroep die na de zomer haar intrek zal nemen in het nieuwe Abbeyfieldhuis in Mechelen. Katrien zorgt voor de werving van kandidaat-bewoners en organiseert o.a. ateliers zodat de bewoners elkaar kunnen leren kennen en kunnen groeien in het traject om samen te gaan wonen. Verder zal Katrien een waardevol netwerk uitbouwen in en rond Mechelen om het Abbeyfieldhuis optimaal te ondersteunen.

Met een passie voor het smeden van sterke menselijke verbindingen en een hart vol toewijding, ben ik vastbesloten om bij te dragen aan de warme en hechte sfeer van Abbeyfield Vlaanderen. Samen streven we naar een thuis waar verbinding en zorg voor elkaar centraal staan.


We wensen Katrien veel succes!

Laatste nieuwsberichten