Wonen op jouw maat in Mechelen!

Hoe we later willen wonen en leven is niet meer uit het nieuws weg te denken.
Als antwoord op alle problemen rond seniorenwoningen komen wij met een woonconcept dat outside the box denkt met jou - de nieuwe generatie 55-plusser - in het achterhoofd.

Ben je op zoek naar een betaalbare, nieuwe thuis voor levenslang huren waar je compact maar comfortabel privé woont, samen leeft in een aangepaste omgeving, en deel bent van een actieve sociale gemeenschap?

Bekijk hieronder dan zeker de vrije plaatsen in ons huis in Mechelen waar je meer dan welkom bent!

Abbeyfield mechelen 18 1

Talent voor cohousing gezocht te Mechelen

In Mechelen wordt alles in gereedheid gebracht om in september 2024 de deuren te openen van deze cohousing op maat van 55-plus. De eerste geïnteresseerden hebben zich gemeld maar er is zeker nog plaats voor jou!

Wat je mag verwachten

Acht huurappartementen en ruime gemeenschappelijke delen in een compact gebouw, gelegen in een rustige straat in het centrum van de stad, vlakbij de Botermarkt en de Grote Markt, naast de vliet Oude Melaan.

Elk appartement heeft een leefruimte met geïnstalleerde keuken, een slaapkamer, een badkamer met inloopdouche en een klein terras met zicht op de vliet.

Gedeeld worden een grote ingerichte keuken met veel licht, een gezellige leef- en zitruimte, een logeerkamer met badkamer, een hobby- of vergaderruimte, een stadstuintje en een groot dakterras.

Abbeyfield mechelen 14

Over Abbeyfield Vlaanderen

Abbeyfield Vlaanderen is een onafhankelijke vzw die tot doel heeft kleinschalige, kwaliteitsvolle en duurzame cohousingprojecten op te zetten op maat van 55-plus.

Ons huurconcept houdt rekening met de specifieke woonnoden van 55-plussers: compact maar comfortabel privé wonen, samen leven in een aangepaste omgeving, en deel zijn van een actieve sociale gemeenschap.

De Abbeyfieldhuizen maken deel uit van een groeiende community, en dankzij de expertise binnen de Abbeyfield Community, onze jarenlange ervaring en de feedback van onze bewoners, staan we garant voor een professionele voorbereiding en omkadering.

Infosessies, vrijblijvend en verhelderend

Op regelmatige tijdstippen organiseren we online en live infosessies waar wij meer uitleg geven over onze woonvorm en waar jij al je vragen kwijt kan.

Ben je op zoek naar een woongemeenschap op maat van 55-plus? Of wil je gewoon weten wat Abbeyfieldwonen zo bijzonder maakt?

Lijkt het je wat maar wil je hier nog wat meer over weten?
Vind je het antwoord niet in onze Veelgestelde vragen, vertel het ons!

Mechelen niets voor jou?

Ook in onze andere huizen 't Getouw in Malle en Bowoaters in Gent zijn er appartementen beschikbaar!