’t Getouw, Malle

Trapv malle 2

Locatie

Kasteellaan 10, 2390 Malle

Aantal wooneenheden

't Getouw telt negen huurappartementen met inpandig terras en een grote gemeenschappelijke tuin.

Projectfase

Bewoning vanaf december 2022.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er nog twee vrije appartementen.
IMG 4662

Heerlijk wonen in het groene Malle

Malle is gekend voor het groen en de prachtige wandelingen en fietstochten die je er kan maken. In het hart van deze Parel der Kempen realiseren wij, samen met AIDarchitecten, een Abbeyfieldhuis dat volledig past in deze mooie groene gemeente.

Het Abbeyfieldhuis 't Getouw bevindt zich in de Kasteellaan, in het centrum van de gemeente, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. Ideaal gelegen om deel te nemen aan een actieve sociale gemeenschap.

Screenshot 2022 12 20 at 10 02 14

Cohousing op maat van 55-plus

Trefwoorden zijn hier: Compact maar comfortabel leven in een aangepaste woonomgeving.

't Getouw telt acht appartementen met één slaapkamer op beide verdiepingen, en één appartement met twee slaapkamers op het gelijkvloers, aangevuld met gemeenschappelijke ruimten waar het samen leven centraal staat: een ruime keuken en gezellige zithoek, een grote mooie tuin met terras en fietsenstalling, een hobbyruimte die kan worden ingericht als logeerkamer...

Hier kan je privé wonen voor ik-tijd, maar toch samen leven en delen als je daar behoefte aan hebt.

Infosessies

2023 01 25 t Getouw
2023 02 15 Online Malle

Wil je mee in dit project op maat van 55-plus stappen? Als huurder, of om mee een gemeenschap van gelijkgestemden uit te bouwen in Malle?

Op onze infosessies kom je alles te weten over dit fijne kleinschalige project en krijg je de kans om je vragen te stellen. Op geregelde tijdstippen vinden online en live infosessies plaats. Check zeker onze agenda voor de juiste data!