't Getouw, Malle

Malle INT

Locatie

Kasteellaan 8-10, 2390 Malle

Aantal wooneenheden

In 't Getouw worden negen huurappartementen met inpandig terras en een grote gemeenschappelijke tuin voorzien.

Projectfase

Groepsvorming. Bewoning in december 2022.

Beschikbaarheid

Momenteel zijn er nog twee vrije appartementen.
Screenshot 2022 03 31 at 10 14 31

Heerlijk wonen in het groene Malle

Malle is gekend voor het groen en de prachtige wandelingen en fietstochten die je er kan maken. In het hart van deze Parel der Kempen plannen wij, samen met AIDarchitecten, een Abbeyfieldhuis dat volledig past in deze mooie groene gemeente.

Het Abbeyfieldhuis 't Getouw komt in de Kasteellaan, in het centrum van de gemeente, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. Ideaal gelegen om deel te nemen aan een actieve sociale gemeenschap.

Rozen

Cohousing op maat van 55-plus

Trefwoorden zijn hier: Compact maar comfortabel leven in een aangepaste woonomgeving.

't Getouw zal acht appartementen met één slaapkamer tellen, en één appartement met twee slaapkamers, aangevuld met gemeenschappelijke ruimten waar het samen leven centraal staat: een ruime keuken en gezellige zithoek, een grote mooie tuin met terras en fietsenstalling, een hobbyruimte die kan worden ingericht als logeerkamer...

Hier kan je privé wonen voor ik-tijd, maar toch samen leven en delen als je daar behoefte aan hebt.

Infosessies

6115 F590 1350 4 C27 B9 C4 148 F2 D49791 A
2022 10 26 Malle live

Wil je mee in dit project op maat van 55-plus stappen? Als toekomstig huurder, of om mee een gemeenschap van gelijkgestemden uit te bouwen in Malle?

Op onze maandelijkse infosessies kom je alles te weten over dit fijne kleinschalige project en krijg je de kans om je vragen te stellen. Op geregelde tijdstippen vinden online en live infosessies plaats. Check zeker onze agenda voor de juiste data!