Teamversterking voor Abbeyfield Vlaanderen

2024 Ann Peeters AIV

Abbeyfield Vlaanderen zocht en vond een nieuwe verantwoordelijke communicatie en coördinator administratie. Sinds januari versterkt Ann Peeters het team van Abbeyfield Vlaanderen en Abbeyfield Invest Vlaanderen om bij te dragen aan de groei en promotie van ons uniek woonconcept.

Abbeyfield Vlaanderen zet haar weg naar professionalisering verder en trok daarom Ann Peeters aan. Ann zal voor Abbeyfield Vlaanderen het verhaal van ons uniek woonconcept onder de aandacht brengen van potentiële bewoners, sympathisanten en belangengroepen.
Hiervoor kan ze verder bouwen op de waardevolle basis die haar collega's van Abbeyfield Vlaanderen de voorbije jaren gelegd hebben.

Mijn communicatie-ervaring kunnen inzetten in een maatschappelijk uniek en waardevol project was een mooie volgende stap in mijn loopbaan. Abbeyfield is pionierswerk met veel onontgonnen terrein. Mijn ideale werkhabitat!


Daarnaast zal Ann voor Abbeyfield Invest Vlaanderen samen met het bestuur onontgonnen wegen verkennen teneinde equity op te halen voor de verdere uitbouw van onze unieke cohousingoplossing in Vlaanderen.

We wensen Ann veel succes!

Laatste nieuwsberichten