Samenhuizen Dag van de buren

Op zaterdag 27 mei 2023 nemen de drie Vlaamse Abbeyfieldhuizen deel aan de Samenhuizen Dag van de buren.

Om organisatorische redenen vragen ze vooraf in te schrijven.

Abbeyfield Malle 10

Bezoek 't Getouw in Malle

In dit meest recente Abbeyfieldhuis in Vlaanderen ben je welkom tussen 14:00 en 17:00 uur. Eind 2022 verhuisden de eerste bewoners naar 't Getouw, intussen zijn acht van de negen appartementen bewoond en is er nog één appartement vrij.

Kom langs voor een babbel met de bewoners. Zij zullen je graag rondleiden in hun prachtige nieuwe huis dat uitstekend gelegen is: enerzijds vlakbij de winkels en het openbaar vervoer, anderzijds vlakbij heel wat wandel- en fietstrajecten.
De bewoners bieden je een drankje en een hapje aan tegen een kleine vergoeding.

IMG 20220521 102551

Bezoek De Notenkraker in Leuven

In dit eerste Vlaamse Abbeyfieldhuis, dat de deuren opende eind 2019, kan je terecht tussen 14:00 en 18:00 uur. In dit huis zijn alle appartementen momenteel bewoond.

De bewoners ontvangen je graag, leiden je per groepje van zes deelnemers rond in hun huis, en bieden de kans na te praten en via een fotoreportage kennis te maken met de geschiedenis van Abbeyfield Vlaanderen en de Notenkraker.

Screenshot 2023 04 26 at 15 31 03

Bezoek Bowoaters in Gent

De bewoners van Bowoaters openen hun huis tussen 11:00 en 18:00 uur. Ze verwelkomen je graag met een kom soep of met koffie en gebak, beantwoorden je vragen en geven je een inkijk in het samen wonen in dit Abbeyfieldhuis.

Hier kan je bovendien kans maken om een overnachting met ontbijt in Bowoaters te winnen!

Dit tweede Vlaamse Abbeyfieldhuis telt negen appartementen, waarvan er acht bewoond zijn. Hier is momenteel één appartement vrij.

Laatste nieuwsberichten