Afscheid

Charlotte-B

In memoriam Charlotte Bevernage-Pauwelyn

Met droefheid en verslagenheid vernamen we begin 2019 het overlijden van onze voorzitter Charlotte Bevernage-Pauwelyn.

Zestien jaar geleden werd Charlotte lid van Abbeyfield Belgium, en enkele jaren later, in 2011, richtte ze Abbeyfield Vlaanderen op. Ze legde niet alleen banden met relevante woon- en zorgorganisaties, steden, gemeenten en overheden, overal zette ze Abbeyfield Vlaanderen op de kaart: bij senioren-verenigingen, vrouwenbewegingen en andere maatschappelijke socio-culturele verenigingen. Waar onze vereniging vandaag staat is te danken aan haar ongelooflijke enthousiasme en gedrevenheid, haar onuitputtelijke doorzettingsvermogen en haar diepe overtuiging dat het zou lukken.

Al die tijd ijverde Charlotte voor het Abbeyfield-woonmodel, om isolement en eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan en om een mooi toekomstperspectief te bieden voor de derde levensfase.

2019 zou hét jaar worden, het jaar waarin de eerste Abbeyfieldhuizen in Vlaanderen realiteit worden. En nu we zo ver zijn, zal Charlotte het niet meer meemaken.

Het team van Abbeyfield Vlaanderen bedankt Charlotte en blijft verder bouwen op haar inbreng en waarden. Ze was een bijzondere dame, een prachtig voorzitter, en een drijvende kracht die het talent had om sereniteit te brengen en te blijven inspireren en motiveren. We zetten haar werk verder, geïnspireerd door de vele goede herinneringen aan haar.

Laatste nieuwsberichten