Abbeyfield in Mechelen

Abbeyfield mechelen 14

Locatie

Muntstraat 11, 2800 Mechelen

Aantal wooneenheden

In dit Abbeyfieldhuis worden acht huurappartementen met klein terras voorzien.

Abbeyfield in Mechelen

In het centrum van Mechelen plannen we samen met Abbeyfield Invest Vlaanderen CV de ontwikkeling van een Abbeyfieldhuis met acht units, elk met een klein terras.

Naast de gemeenschappelijke binnenruimtes worden ook een kleine tuin en een ruim dakterras voorzien. Hier zullen bovendien zeven overdekte autostaanplaatsen beschikbaar zijn.

Dit nieuwe cohousingproject is gepland in het huidige hotel VixX, dat nog tot eind 2023 verder uitgebaat wordt door de hoteleigenaars. De start van het Abbeyfieldhuis is voorzien voor juli 2024.

Deze kleinschalige cohousing op maat van 55-plus is een mooie aanvulling op de reeds aanwezige woonvormen in Mechelen.

Fietsen in de stad

Iets voor jou?

Met dit vierde Abbeyfieldhuis in Vlaanderen willen we tegemoetkomen aan de huidige generatie 55-plussers die nadenkt over de toekomst maar zich niet kan vinden in de conventionele oplossingen voor senioren.

We richten ons tot actieve alleenstaanden of koppels die op zoek gaan naar een zinvolle invulling van een nieuwe levensfase, die in dit project willen stappen, en er mee hun schouders willen onder zetten om het tot een succes te maken.

Denk je dat dit wat voor jou is? Wil je ook anticiperen op je oude dag door nu te kiezen voor een toekomst die je zelf kan vormgeven, en waarin je privé kan wonen, maar samen leven?

Kortom, ben je op zoek naar een woongemeenschap op jouw maat? Of wil je gewoon weten wat Abbeyfieldwonen zo bijzonder maakt? Schrijf je in voor een infosessie!

Infosessies

Op onze vrijblijvende infosessies kom je meer te weten over ons woonconcept en onze plannen in Mechelen. Maandelijks heb je de keuze tussen een live en een online infosessie.

De online infosessies vinden plaats op elke vierde woensdag van de maand, telkens om 18:30 uur. De live sessies worden op onze homepage en in onze agenda aangekondigd.