Zelfstandig  Samen  Wonen

Genieten van een eigen appartement met volledige privacy, omgeven door attente buren. Een plek waar goed nabuurschap heerst en waar het prettig wonen is. Dat is in een notedop het concept van Abbeyfield. We zoeken mensen als u die mee het nieuw woonconcept willen helpen vorm geven.
Doe mee

Een vernieuwend woonconcept 

Abbeyfield  is een kleinschalig woonproject voor 55+ers. Het wil een antwoord bieden aan woonbehoeften van een groeiende bevolkingsgroep, die actief en gezond in het leven staat. Deze senioren zijn gesteld op hun privacy en staan open voor sociale interactie. Daarom kiezen ze voor een formule van Zelfstandig Samen Wonen.
 
Lees meer

Onze huizen

Een Abbeyfieldhuis omvat gemiddeld een 10-tal appartementen. De huizen zijn zo ingericht dat men er levenslang kan wonen. Elke bewoner beschikt over een privé appartement met keuken en living, slaapkamer en sanitaire ruimte. Daarnaast zijn er uitgebreide gemeenschappelijke faciliteiten zoals een gemeenschappelijke keuken, eetkamer, living, een gastenkamer, enz. die door de bewoners beheerd worden.
Lees meer›

Vrijwilligers

Abbeyfield Vlaanderen wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers, overtuigd van de meerwaarde van het Zelfstandig Samen Wonen. Ze helpen lokale Abbeyfield woonprojecten realiseren en begeleiden daar waar nodig toekomstige bewoners. Vrijwilligers zijn steeds welkom bij Abbeyfield.
Lees meer›