Kleinschalige cohousing in Malle

Malle INT

Locatie

Kasteellaan 8-10, 2390 Malle

Aantal wooneenheden

In dit Abbeyfieldhuis worden negen huurappartementen met inpandig terras en een grote gemeenschappelijke tuin voorzien.

Bewoning

De bewoning is voorzien voor december 2022.
Kasteellaan magnolia

Heerlijk wonen in het groene Malle

Malle is gekend voor het groen en de prachtige wandelingen en fietstochten die je er kan maken. In het hart van deze Parel der Kempen plannen wij, samen met AIDarchitecten, een Abbeyfieldhuis dat volledig past in deze mooie groene gemeente.

Het Abbeyfieldhuis komt in de Kasteellaan, in het centrum van de gemeente, op wandelafstand van winkels en openbaar vervoer. Ideaal gelegen om deel te nemen aan een actieve sociale gemeenschap.

Rozen

Cohousing op maat van 55-plus

Trefwoorden zijn hier: Compact maar comfortabel leven in een aangepaste woonomgeving.

Dit huis zal acht appartementen met één slaapkamer tellen, en één appartement met twee slaapkamers, aangevuld met gemeenschappelijke ruimten waar het samen leven centraal staat: een ruime keuken en gezellige zithoek, een grote mooie tuin met terras en fietsenstalling, een hobbyruimte die kan worden ingericht als logeerkamer...

Hier kan je privé wonen voor ik-tijd, maar toch samen leven en delen als je daar behoefte aan hebt.

Label logo mail

Duurzaam wonen

Dit huis moet een voorbeeld van ecologisch en duurzaam wonen worden door in te zetten op ‘low-tech’ bouwen, waarbij de architecten de traditionele manier van bouwen in vraag stellen en resoluut kiezen voor een energiezuinig concept.

Infosessies

2021 10 29 Malle
2021 11 17 Malle online

Wil je mee in dit project op maat van 55-plus stappen? Als toekomstig huurder, of om mee een gemeenschap van gelijkgestemden uit te bouwen in Malle?

Op onze maandelijkse infosessies kom je alles te weten over dit fijne kleinschalige project en krijg je de kans om je vragen te stellen. In principe kan je elke derde woensdag van de maand om 18:30 uur deelnemen aan een vrijblijvende infosessie. Maandelijks vindt eveneens een live infosessie plaats in Westmalle. Check zeker onze agenda voor de juiste data!