Abbeyfield in Aalst

Aalst 6

Locatie

Kaai District, 9300 Aalst

Aantal wooneenheden

Het Abbeyfieldhuis in Aalst zal twaalf flats tellen.

Projectfase

Haalbaarheidsstudie
Aalst 2

Kaai District

De stad Aalst zet volop in op de opwaardering van onderbenutte sites langs de Dender. Op en rond de publieke parking Denderstraat wordt een nieuw stadsdeel gepland, Kaai District*, dat zal bestaan uit vijf volumes die onderling met elkaar verbonden zijn.

Het Nederlandse bureau cepezed ontwierp voor deze bijzondere locatie een multifunctionele mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen in een autoluw en groen geheel. Jan De Nul Group en BesixRED staan samen in voor de realisatie ervan.

Deel Abbeyfield Aalst

Abbeyfield aan de Dender

Midden deze verfrissend groene en nieuwe stadswijk aan het water plannen we in samenwerking met Inclusio een Abbeyfieldhuis.

Er worden twaalf ruime studio's met inpandig terras voorzien op de zesde en zevende verdieping van een van de woonvolumes op deze site, met toegang tot een grote gemeenschappelijke daktuin.

Daarnaast vind je in dit Abbeyfieldhuis ook een grote gemeenschappelijke ruimte met open keuken en leefruimte, een logeerkamer met eigen sanitaire voorzieningen en een bergruimte.

Flat bloemen2 1

Rooms with a view

De appartementen bevinden zich op de twee bovenste verdiepingen van dit woonblok, waar ze een uitzonderlijk zicht op de bruisende binnenstad bieden, met de rust van de Dender op de achtergrond.

Elke flat bestaat uit een woonkamer, een keukenhoek, een slaapkamer, een badkamer en een terras.

Is dit wat voor jou?

Met deze plannen richten we ons tot actieve 55-plussers die de voordelen van kleinschalige cohousing wensen te combineren met het wonen op een toplocatie.

Hier kan je privé wonen, maar samen leven, en zo anticiperen op je oude dag!

Infosessies

Om bekendheid te geven aan dit nieuwe project en te polsen naar de interesse, startten we eerder met een reeks infosessies. Op deze vrijblijvende infosessies kan je kennismaken met het Abbeyfieldwonen en met de eerste Vlaamse realisaties, hoor je waarom we kiezen voor een huurmodel, kom je alles te weten over de plannen voor dit Abbeyfieldhuis, en krijg je de kans je vragen te stellen.

Het project loopt momenteel vertraging op, waardoor tijdelijk geen infosessies plaatsvinden. Wil je op de hoogte blijven? Laat het ons weten door een druk op onderstaande knop!

* Omgevingsvergunningsaanvraag wordt momenteel voorbereid.