Bookmark and Share

Een vernieuwend woonconcept 

Abbeyfield  is een kleinschalig woonproject voor 55+ers. Het wil een antwoord bieden aan woonbehoeften van een groeiende bevolkingsgroep, dat actief en gezond in het leven staat. Deze senioren zijn gesteld op hun privacy en staan open voor sociale interactie. Daarom kiezen ze voor een formule van Zelfstandig Samen Wonen.

Lees meerOnze huizen

Een Abbeyfieldhuis omvat gemiddeld een 10-tal appartementen. De huizen zijn zo ingericht dat men er levenslang kan wonen. Elke bewoner beschikt over een privé appartement met keuken en living, slaapkamer en sanitaire ruimte. Daarnaast zijn er uitgebreide gemeenschappelijke faciliteiten zoals een gemeenschappelijke keuken, eetkamer, living, een gastenkamer, enz. die door de bewoners beheerd worden.
Lees meer›

Vrijwilligers

Abbeyfield Vlaanderen wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers, overtuigd van de meerwaarde van het Zelfstandig Samen Wonen. Ze helpen lokale Abbeyfield woonprojecten realiseren en begeleiden daar waar nodig toekomstige bewoners. Vrijwilligers zijn steeds welkom bij Abbeyfield.
Lees meer›